Jocuri

Orce joc de societate se va gasi aici
 
AcasaPortalCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 reguli

In jos 
AutorMesaj
Claudiu16
Admin
avatar

Mesaje : 487
Data de inscriere : 15/06/2010
Varsta : 24
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: reguli   Mar Iun 15, 2010 11:24 pm

§1) Un cont pro jucător
Fiecarui jucător îi este permis să administreze un singur cont pe lume de joc. Excepţie fac conturile care sunt administrate ca sitter, prin intermediul opţiunii Mod de Vacanţă. Transmiterea parolei unui alt jucător este interzisă
» mai mult
§2) Mai mulţi jucători cu aceaşi legătură de internet
În timp ce jucătorii împart o conexiune la internet (şi 24 de ore după aceea) nu este permisă absolut nici o interacţiune între conturi. Nu sunt permise transferurile de resurse, să-şi trimită suport sau atac reciproc, atacuri coordonate sau orice altă interacţiune între conturi. împartirea conexiunii trebuie anunţată (setări -> împărţirea conexiunii) şi orice interactiune între conturi este interzisă. Pe Speedserver (SDS) este interzis, ca mai multe conturi să fie jucate de pe un singur computer.
» mai mult
§3) Mod de vacanţă (locţiitor)
Modul de vacanţă este o metodă temporară de a avea grijă de contul unei persoane atâta timp cât persoana respectivă nu poate intra pe propriul cont. Câtă vreme un jucător este locţiitor pentru alt jucător, nici un fel de interacţiuni (atac/ aprovizionare/ sprijin/ atacuri coordonate sau suport) nu sunt permise între oricare dintre conturile jucate de pe legătura de internet a locţiitorului (incluzând prieteni, familie sau colegi cu care acesta împarte legătura de internet). Această regulă include toate conturile, inclusiv conturile la care aceste persoane sunt locţiitori.
Toate interacţiunile sunt interzise până ce trec 24 de ore de la încetarea modului de vacanţă.
Nu este permisă ţinerea unui cont în mod de vacanţă şi folosirea acestuia pentru susţinerea altor conturi. Conturile ţinute în mod de vacanţă şi folosite doar pentru a susţine alte conturi vor fi blocate/închise. Toate menţiunile făcute la punctul §2 trebuie respectate.
Jucătorii şi locţiitorii acestora sunt responsabili în egală măsură pentru acţiunile întreprinse în modul de vacanţă. Asiguraţi-vă că aveţi încredere în persoana desemnată ca locţiitor sau în persoana al cărui locţiitor urmează să fiţi.
Nu este permis abuzul comis asupra contului avut în mod de vacanţă. Locţiitorii care intenţionat distrug sau păgubesc grav un cont avut în mod de vacanţă vor fi pedepsiţi.
Cu toate acestea, în timp ce pedepsim locţiitorul dacă observăm intenţia sa clară de a distruge munca celui pe care îl înlocuiesc, contrar instrucţiunilor lăsate, nu putem repara prejudiciul adus acelui cont.

» mai mult
§4) Comunicare
Triburile este versiunea românească a jocului TribalWars. De aceea vă rugăm să folosiţi pe acest server doar limba română pentru a fi înţeles de către toţi jucătorii! Toate profilurile, descrierile, adăugările de joc şi forumul trebuie să fie scrise in română. Nu este permis să fie întemeiate triburi exclusiv numai pentru o naţionalitate sau limbă vorbită , fapt care ar exclude alţi jucători din cauza naţionalităţii lor. Nu se vor acorda răspunsuri de la suport în limbi străine. Nerespectarea repetată a acestor reguli duce la ştergerea contului. Dacă în timpul jocului se scrie un mesaj în altă limbă decât română vom lua măsuri şi jucătorii vor primi pedepse. Jigniri împotriva altor jucători sunt interzise. Ameninţări şi şantajări au voie să fie numai în joc. Afirmaţii politice extreme, pornografie şi alte afirmaţii ilegale în joc sunt interzise. Este interzisă trimiterea de mailuri sau de linkuri cu scopul de a fura idei din joc, deasemenea este interzisă folosirea jocului ca reclamă.

Este interzis a se posta copia totală sau parţială a unui mesaj privat primit în joc, sau în orice sistem de mesagerie,care conţine insulte, jigniri sau acuze aduse echipei de admini. Postarea discuţiilor purtate cu membrii echipei de suport (ticketele) fără acordul scris al adminului respectiv, se sancţionează direct cu ban. Acuzaţiile nefondate aduse echipei de admini ( atât pe forumul extern cât şi către suport), pot duce la excluderea din joc a respectivilor jucători. Orice aţi scrie poate fi folosit ca mijloc de probă împotriva dumneavoastră în cadrul unei contestaţii. Noi nu vom accepta dacă mai târziu veţi spune că a fost o glumă.
» mai mult
§5) Vânzarea şi cumpărarea de conturi şi obiecte ingam
Nu este de dorit folosirea conturilor doar în scopuri comerciale. De aceea, este interzisă cumpărarea sau vânzarea conturilor, a satelor sau materiilor prime. Totodată este interzis schimbul de resurse între lumi diferite. Este interzisă crearea unui cont având ca singur scop susţinerea altui jucător (resurse şi armată). Dacă decideţi să părăsiţi jocul, este interzis să continuaţi să jucaţi doar pentru susţinerea altui cont. De asemenea, utilizarea unui locţiitor permanent sau temporar pentru acest scop este interzisă. În cazul în care primiţi resurse de la un cont de împingere, sunteţi obligaţi să raportaţi administratorilor acest fapt. Nu este considerat cont de împingere jucătorul activ care participă la diverse forme de suport organizat conform strategiilor tribului
» mai mult
§6) Greşeală de program
Fiecare jucător este obligat să anunţe imediat descoperirea greşelilor în program (Support). Exploatarea greşelilor duce la închiderea contului sau la alte pedepse.

» mai mult
§7) Bots
Jocul are voie să fie jucat numai prin browserul normal. Bots sau alte programe, care se logează automat sau automatizează acţiunile jocului sunt strict interzise.
Prin "Meniul rapid" poţi da comenzi de JavaScript. Aceste scripturi au voie să completeze formulare (de ex. trupele care trebuie recrutate in cazarmă) şi au voie să declanşeze maximum o acţiune pro Clic (de ex. Recrutare de trupe).Sunt acceptate doar scripturile aprobate de echipa de administrare din sectiunea Colectie de Scripturi . Scripturile ce utilizeaza Greasemonkey sunt strict interzise. Scripturile, care reproduc facilităţile unui Cont premium sunt strict interzise.


» mai mult
§Cool Ştergerea contului / ban
Atunci când jucaţi Triburile trebuie să respectaţi Regulile Jocului. Staff-ul jocului şi moderatorii îşi rezervă dreptul de a închide conturi/a da pedepse oricărui jucător care nu respectă Regulile Jocului. Vă rugăm să urmaţi întocmai orice rugăminte sau îndrumare primită din partea staff-ului tehnic. Nerespectarea acestora nu va fi trecută cu vederea, şi poate rezulta în ban-uri sau închideri permanente de conturi. Echipa Team Triburile supraveghează jocul, sanctionând orice încălcarea a regulamentului. Dacă nu sunteţi sigur de legalitatea faptelor ce le veţi face, va rugăm să depuneţi un ticket înainte de a săvârşi acţiunea. Echipa vă va oferi informaţiile necesare. Situaţia conturilor blocate se discută doar între Echipa Team Triburile şi jucătorul/jucătorii în cauză. Un cont poate fi modificat, închis sau şters din motive diferite. Ştergerea poate urma în mod automat, dacă în ultimele 14 zile contul nu a fost folosit. Conturile banate se şterg automat prin sistem după 14 zile, chiar dacă au cont premium activ sau mai au puncte premium. În cazuri extreme, conturile pot fi interzise pe toate lumile.
§9) Unirea conturilor
În general este permis ca un jucător să cedeze sate altor jucători.(satele trebuie cucerite prin scăderea adeziunii la 0 ) Totuşi, există nişte reguli ce trebuie respectate!!!
» mai mult
§10) Conturi de susţinere (push accounts)
Nu este permisă crearea unor conturi doar pentru ajutorarea unui alt cont sau ţinerea conturilor inactive cu acest scop(farmarea conturilor proprii). Conturi folosite doar pentru sustinerea altora vor fi închise. Conturile care sunt ajutate vor fi de asemenea închise. Dacă dumneavoastră consideraţi că un cont este folosit doar pentru a ajuta alt cont, vă rugăm să raportaţi acest lucru imediat prin intermediul suportului. Dacă primiţi resurse de la un cont de susţinere trebuie să raportaţi acest lucru, altfel veti primi şi dumneavoastră ban alături de contul de susţinere.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://jocuri-claudiu.forumz.ro
 
reguli
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Jocuri :: Jocuri :: Jocuri in Browser :: Triburile-
Mergi direct la: